Hír: Folytatódott az "Ültess fát a jövőnek" program - Fotógalériával
(Kategória: Egyesületi hírek)
Küldte: Sajtóreferens
2017 november 12 vasárnap - 15:19:26


A Városunk Fejlődéséért  Egyesületünk fásítási programot hirdetett és indított 2015. évben  a Mikes- tó környezetének szépítéséért.

Ezen program keretében elültetett  facsemetékkel két év alatt egy szép, élhető „tó környezet„ jött létre. Egyesületünk a fásítási program folytatásaként faültetést szervezett 2017. november 12-re a Kostyán Andor Rendelőintézet  mögötti  volt „kispálya" területére. Kezdeményezésünkhöz 14 fő csatlakozott, elültetésre került 60 db facsemete. Ezen facsemeték: vérszilva, nyárfa, jegenye fa, szilfa, türkisztáni szil, szomorúfűz, szürkenyárfa.

A képre kattintva galéria nyílik! A „kispálya” fásítását az önkormányzat Képviselő-testülete által a  területre elfogadott növénytelepítési és parkolási terv alapján végeztük. A fásítási programunkat támogatta Abony Város Önkormányzatának Pénzügyi Bizottsága, au ABOKOM Kft., a GEDI-PRESS hirdetés közzététellel, valamint Keresztúri Nándor kertészeti árudája facsemete felajánlással.

Egyesületünk részéről köszönjük az összefogást és a támogatásokat, bízva abban, hogy az "Ültess fát a jövőnek" programunkat a következő évben is folytatni tudjuk.

Abony, 2017. november 13.

Varga Sándorné
Városunk Fejlődéséért Egyesület Elnöke
Abony.hu fotó: Székely Szilárd
 Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://regi.abony.hu/news.php?extend.4562 )