Hír: Legyél Te is tűzoltó!
(Kategória: állásajánlatok, pályázati információk)
Küldte: Lőrinczy Veronika
2019 december 09 hétfő - 09:21:36


Jelentkezz Tűzoltónak! A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételt hirdet beosztott tűzoltó munkakörre. Minden érdeklődő jelentkezését várjuk, aki elkötelezett a hivatásos szolgálat iránt. A hivatásos állományba vétel feltétele:

  • 18. életév betöltése
  • büntetlen és kifogástalan életvitel
  • cselekvőképesség
  • magyar állampolgárság
  • legalább középfokú állami iskolai végzettség (érettségi vagy szakiskolai végzettség)
  • alkalmassági vizsgálatokon való megfelelés
  • Előny: „C” kategóriás jogosítvány
A fentiekben meghatározott adatokat és tényeket a jelentkezőnek igazolnia kell! Hogyan lehet valaki tűzoltó? Beosztott tűzoltói képzésbe való bekerülés feltétele az előzetes fizikai, egészségügyi és pszichikai vizsgálaton történő alkalmasság. Az alkalmassági vizsgálat menetét, tartalmát az 57/2009. (X.30) IRM-ÖTM-PTNM együttes rendelet szabályozza. A fenti alkalmassági vizsgálaton túl ún. kifogástalan életvitel ellenőrzésen is át kell esnie a jelentkezőknek. A tűzoltó szakképzés 5 hónapig tart. 

A képzés ideje alatt nettó 150.000 forint/hó támogatás, egészségbiztosítási járulékfizetés, ruházatot, szállást és napi háromszori étkezést térítésmentesen biztosítunk a képzésben résztvevőknek. Amennyiben érdeklődik a tűzoltó szakmai iránt, jelentkezni, bővebb tájékoztatást kérni a  06-1/ 469-4105/21-129 mellék telefonszámon vagy a pest.human@katved.gov.hu email címen lehet. A fentiekben meghatározott adatokat és tényeket a jelentkezőnek igazolnia kell. https://youtu.be/DkWAEAnUKRw https://pest.katasztrofavedelem.hu/32884/hirek/214257/jelentkezz-tuzoltonakEzen hír származási helye: abony.hu
( http://regi.abony.hu/news.php?extend.6097 )