Hír: Felejthetetlen tábori élményeket szereztek az Egyedül Nem Megy Alapítvány fiataljai
(Kategória: Egyesületi hírek)
Küldte: Sajtóreferens
2018 július 26 csütörtök - 10:01:41


egyedul_nem_megy_alapitvany_tabor_abony_abonyi_abonyban_abony.hu_2018.jpg   - Hosszú idő elteltével június 25-június 30. között alapítványunk újra nyári táborozást szervezett. A Barati Ifjúsági és Családi üdülőbe utaztunk Balatonszárszóra, vonattal - tájékoztatta lapunkat az Egyedül Nem Megy Alapítvány.

   - Fiataljaink nagy örömmel és érdeklődéssel vettek részt minden programban, tartalmasan telt az idő a pihenésünk alatt. Az időjárás nem volt igazán kegyes hozzánk, háromszor sikerült megmártóznunk a tábor saját strandszakaszán, 21-22 °C volt a víz. A bátrak már első nap úsztak egyet. Nagyon sokat társasjátékoztunk, sétálva felfedeztük a környéket, hattyúkat etettünk, sütöttünk sütit, kézműveskedtünk, Tihanyba kirándultunk hajóval, voltunk bobozni, a gömbkilátóban, íjászkodtunk,  kicsit buliztunk is, filmet néztünk, sportoltunk. Minden reggelt kötelező tornával indítottunk. Hazautazásunk napján színházi előadáson vettünk részt a Csukás Színházban, ahol a Micimackó musicalt tekintettük meg - egészítették ki a beszámolót. 

   - Nagyon színvonalas ellátásban volt részünk, szép volt a környezet, finomak az étkezések, köszönjük a tábor személyzetének a kitüntető figyelmet! Mivel nagyon jól éreztük magunkat, reményeink szerint jövőre ismétlés következik! Várjuk a táborozni vágyók jelentkezését! - tette hozzá a helyben működő egyesület.

Abony.hu
 Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://regi.abony.hu/news.php?extend.5162 )