Hír: Az Egyedül Nem Megy Alapítvány családi napja
(Kategória: Egyesületi hírek)
Küldte: Sajtóreferens
2019 május 28 kedd - 12:51:52


   Az Egyedül Nem Megy Alapítvány idén is megszervezte hagyományos családi napját. Ez az általunk képviselt gyerekek, fiatalok és családtagjaik számára rendezett élménynap.

   Az idén Szarvasra, a Mini Magyarország  Makettparkba és Arborétumba látogattunk el. Gyönyörű napsütéses időben volt részünk. Először az interaktív makettpark látnivalóit csodálhattuk meg, ahol mindenkinek akadt kedvenc épülete. Jót beszélgettünk, hogy ki hol járt már és ki hová szeretne még eljutni, ha lehetősége adódik. Sétahajóztunk egyet a holt Kőrösön, a „hajóskapitány” már nagyon várt bennünket – Abonyban dolgozott pár évet -, üdvözletét küldi és mindenkit szeretettel vár. A hajón idegenvezetésben volt részünk, sok mindent megtudtunk a város és az arborétum történetéről. Láttunk teknősöket és gyönyörű madarakat. Szívesen tettünk volna még egy kört.  Sétáltunk a csodálatos növények között, próbáltuk eltalálni a fajtájukat, nevüket, élveztük a pávák közelségét, kipróbáltuk a játszóteret és fagylaltoztunk egyet. A buszsofőr hazafelé ötletesen egy másik útvonalat választott, így még több felfedeznivalóban volt részünk. Fáradtan, de boldogan, feltöltődve tértünk haza. Új ismeretségek kötődtek, kicsit bizakodóbban tekintünk a jövőbe.

   Köszönjük Abony Város Önkormányzatának támogatását, csak önerőből nem tudtuk volna ezt a csodálatos kirándulást megvalósítani. Ajánljuk Szarvast úticélként mindenkinek!

Egyedül Nem Megy Alapítvány 
 
 
 
 Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://regi.abony.hu/news.php?extend.5777 )