Abony Város
Szeretettel köszöntjük Önt Magyarország szívében, Pest Megye déli zugában. Budapesttől mintegy órányi autóútra - a 4. sz. fűútvonalon, Cegléd és Szolnok között - található ez a természeti kincsekben, látnivalókban és programokban gazdag település. Reméljük, megtetszik Önnek Országunk eme kicsiny kis szeglete és kedvet kapnak ahhoz, hogy felkeressenek bennünket, és az itt kínált lehetőségek kellemes kikapcsolódási lehetőséget kínálnak mai felgyorsult világunkban. Kellemes olvasgatást, böngészést kívánunk turisztikai oldalainkon.
Városháza
A Polgármseteri Hivatal épülete 1904-ben épült, Jablonszky Ferenc tervei alapján. Az egyemeletes, eklektikus középület földszinti része megépítését követően hosszú ideig üzleteknek adott helyet, közhivatal csak az emeleti részen működött. A közintézményt a felszabadulás előtt Városházának nevezték (pincéjében akkor börtön volt), 1990-ig Tanácsházaként működött, majd a rendszerváltást követően ismét visszanyerte a Városháza elnevezést.
Városi Termálfürdő
A családias környezetben elhelyezkedő családias kialakítású strand nem csak a helyi lakosság, hanem a környező településekről és messze földről érkező vendégek kedvelt pihenőhelye is. A létesítmény kicsi, de rendkívül hangulatos. Kis- és nagymedence, gyógymedence várja a sportolni, megmártózni, pihenni vágyókat. A Strandfürdő területén elhelyezkedő műemléknek nyilvánított patinás kúriában Egészségmegőrző központ kapott helyet. Súlyfürdő, szauna, fizikoterápiás kezelési lehetőség, gyógymasszázs, pezsgő- és ülőfürdő, gyógymedencék kínálják a gyógyulás és felfrissülés páratlan élményét.
Közösségi Ház
Abony Város Önkormányzata támogatást nyert a Lehetőségeink Fő Tere - Abony Város integrált településközpont fejlesztése című KMOP-5.2.1/B-09-2f-2010-0011 azonosító számú pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében. A pályázat részeként épül meg Abony Város Közösségi Háza- Komplex kulturális, oktatási, művészeti központja és ezzel egyidejűleg az új Zeneiskola, amely az Önkormányzat önerős vállalkozása.
Kinizsi Városkapu
Kinizsi Magyar Balázsnak - Mátyás hadvezérének vezértársa volt, akit 1472. május 20-án Budán kelt és Báthory István országbíró előtt kötött megállapodásában Magyar Balázs fiává fogadott. Mivel Weseni (Vezsenyi) László királyi főlovászmester fiú - gyermek nélkül halt meg, így birtokai Vásonkővára, Vázsony és a Külső-Szolnok megyei Abony, Paládics, Tószeg, Bög, Kécske, Kürt, Tas stb. faluk az 1473. január 8-án kiállított szabadalmi adománylevél alapján Magyar Balázs tulajdonába kerültek. Leánya Benigna Kinizsi Pál felesége lett, aki felesége jogán birtokolta a területet. Az egykori Kinizsi hagyományokat ápolva, fenntartva épült meg a Kinizsi Városkapu.
x
Hírek - Kategória 'Sporthírek'
2021 február 22 hétfő - 17:15:01     Sporthírek     Hozzászólás 0


„Foglalkozások a fodisz.hu oldalon található ismeretanyag felhasználásával a 3. osztályban"Magyar Parasport Napja 2021.02.22. Abonyi Montágh (2).jpg 
Magyar Parasport Napja 2021.02.22. Abonyi Montágh (3).jpg
 
Magyar Parasport Napja 2021.02.22. Abonyi Montágh (4).jpg
 
Magyar Parasport Napja 2021.02.22. Abonyi Montágh (5).jpg
 
Magyar Parasport Napja 2021.02.22. Abonyi Montágh.jpg
 
 
2019 december 21 szombat - 15:23:36     Sporthírek     Hozzászólás 0

A napokban köttetett meg az a szerződés, mely szerint az Abonyi Kézilabda Club 4,5 millió forintos TAO támogatást kap a SHOWTRADE Kft- től, melynek az ügyvezetője Járdány Barna, pénzügyi igazgatója Széles Attila. 


Lapunknak Bárány József, az Abonyi Kézilabda Club elnöke elmondta, hogy nagyon nagy boldogság az, hogy Pető Zsolt polgármester, és Járdány Vanda települési képviselő közbenjárására Járdány Barna cége nekik adta a Társasági Adójának egy részét, 4,5 millió forintot.

„ Nagyon örülünk, szinte hihetetlen, ez fantasztikus dolog! Köszönöm mindenkinek a segítséget, aki tett azért, hogy ezt az összeget mi kaphassuk meg. A mai világban nagyon ritka az, amikor valaki teljesen önzetlenül adakozik! Mindenképp az utánpótlás csapataink versenyeztetése és utaztatása az ami a legtöbb pénzt felemészti nálunk. Hét utánpótlás csapatot versenyeztetünk, ami számunkra igen nagy dolog, viszont ezek költség szempontjából igen komoly összegek. 

Erre fordítjuk a kapott támogatás többségét. A jövő év elején egy up tornát is szeretnénk szervezni, ami több korosztályt is érint. Emellett olyan további eszközök vásárlása is cél, melyekkel a lehető legjobb edzésmunkát tudnak végezni a gyerekek. Nagyon boldog vagyok, hogy ezzel az anyagi segítséggel erősödni fog az utánpótlás nevelési munka.”- mondta el lapunknak Bárány József clubelnök 


Megkérdeztük Járdány Barnát is a TAO támogatás Abonyba való utalásának miértjéről:

 „Mindenesetre, ha nem is élek már vagy 20 éve Abonyban, abonyinak vallom magam. Örülök a mostani önkormányzati változásoknak, jól látható azonnali eredményei vannak. Ha tudjuk ezt segíteni, és most úgy hogy az abonyi sportéletet támogatjuk, akkor miért ne tennénk? Nem akartuk mi ezt nagydobra verni, nem is ezért csináltuk! Az igazság az, hogy évek óta oda utaltuk a TAO-t ahol a fiam is játszik, de őszintén szólva nagyon rosszul esett, hogy annyit sem mondtak, hogy „kakukk”, és még a telefont sem vették fel.... Pedig csak meg akartuk kérdezni, hogy megkapták-e a pénzt. Abban biztos vagyok már most is, hogy Abonyban a kézilabdásoknál remek helyen van a támogatást! Ezúttal is kívánok nekik sok szép sportsikert! HAJRÁ ABONY!”

Lejegyezte: Lőrinczy VeronikaTanulság: Abonyt valóban felrázták! A városvezetésnek fontosak a civilek! A vállalkozók pedig szívesen adakoznak, mert tudják, hogy jó helyre kerül a támogatásuk. Így érdemes!
2019 december 11 szerda - 13:43:02     Sporthírek     Hozzászólás 0

78186449_3253487064790182_685515250463670272_o.jpgA Fergeteg Triatlon Sportegyesület idén is megrendezte a már hagyományos Mikulás Kupát a Városi Sportcsarnokban december 6-án. A program a Honvédelmi Sportszövetség, illetve a Kinizsi Pál Gimnázium és a Szolnoki Helikopter Bázis támogatásával valósult meg. A versenyen részt vett Mádi Lajos alezredes MH 86. Szolnoki Helikopter Bázisról, Pető Zsolt, Abony Város Polgármestere, Kavecsánszkiné Pál, Erika a Kinizsi Pál Gimnázium Igazgatója is.
Ezen a napon a mozgásé volt a főszerep. Laser Run váltófutáson és Katonai akadálypályán mérték össze tudásukat a 4 főből álló abonyi iskolai csapatok (Gyulai G. M. Á. I, Somogyi I Á. I., Montágh I. Á. I., Kinizsi Pál Gimnázium), valamint a helyi egyesületi csapatok (akrobatika, birkózó, foci, karate, kézilabda, triatlon).
A versenyek után Asztalos István zászlós (Szolnoki Honvéd Ejtőernyős SE) tartott előadást az ejtőernyős versenysportról, valamint Szendrei-Juhász Ágnes az iskolai kadét programról.
 
Eredmények:

5-6. osztály: Laser Run Lányok
I. Somogyi MT 5.
II. Somogyi MT 6.
III. Gyulai Sportkirályok
IV. Gyulai 1. csapat 
 
5-6. osztály: Laser Run Fiúk
I. Somogyi 6.
II. Somogyi 5.
III. Gyulai Nokedlik
IV. Gyulai 2.
 
7-8. osztály: Laser Run Lányok
I. Somogyi MT
II. Somogyi TT
III. Gyulai 8. z/b
IV. Gyulai Fitt lányok
V. Montágh Ált. Isk.
 
7-8. osztály: Laser Run Fiúk
I. Somogyi Fiú 1.
II. Somogyi Fiú 2.
III. Gyulai 8. z/b
IV. Gyulai 1. csapat
V. Montágh Ált. Isk.
 
Gimnázium Laser Run és Akadálypálya Lányok
I. Kinizsi Ifjú Amazonjai
II. Kinizsi Amazonok
 
Gimnázium Laser Run és Akadálypálya Fiúk
I. Kinizsi veteránok
II. Kinizsi harcos ifjak
 
Egyesületek Laser Run és Akadálypálya Lányok
I. Abonyi Birkózó Club
II. Fergeteg Triatlon SE
III. Abonyi TAK
 
Egyesületek Laser Run és Akadálypálya Fiúk
I. KID FC
II. Kézilabda
III. Abonyi BC
IV. Fergeteg Triatlon SE
V. Power Karata SE1
VI. Power Karate SE2
 
Jandácsik Pál
Beszámolt: Medveczky Edit, SE elnök
Fotók: Borsányi János
A facebook galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

2019 december 10 kedd - 12:24:13     Sporthírek     Hozzászólás 0

11 érmet nyertek az Abonyi Birkózó Club versenyzői a Mikulás Kupa meghívásos nemzetközi szabadfogású gyermek és diák versenyen. 2019.12.07.-án Bócsán megrendezett évzáró gálán 17 egyesület 170 versenyzője mérte össze tudását. Clubunk színeiben 11 gyermeknek volt lehetősége a sikerélmény és a tapasztalat megszerzésére. Gratulálunk a szervezőknek, résztvevőnek, akik sportszerűen, fegyelmezetten végig versenyezték a napot. 


Eredményeink: 

Gyermek II. korcsoport (6-7 évesek) 
Viszkok Máté 20 kg I. hely 
Egedi Kornél 20 kg II. hely 
Horváth János 22kg I. hely 
Horváth Dominik 24 kg II. hely 
Földi Petra 26 kg II. hely 

Gyermek I. korcsport(8-9 évesek) 
Egedi Balázs 26 kg II. hely 
Földi Kevin 26kg III. hely 
Viszkok Bence 26 kg III. hely 

Diák I-II (10-13 évesek) 
Földi Krisztián 32 kg II. hely 
Horváth György 42 kg I. hely 
Viczena István 50 kg I. hely 


Lőrinczy Attila vezetőedző
2019 december 06 péntek - 12:54:36     Sporthírek     Hozzászólás 0

Ahogyan arról már beszámoltunk Önöknek, Abony Város Önkormányzata szabadtéri sportpark létesítésére pályázott sikeresen. Sajnos a munkálatok egy hónappal eltolódtak, de a kivitelező cég a napokban végre telepítette a sportpark eszközeit, melyek az egészséges testmozgás felhőtlen örömét fogják biztosítani az abonyiak számára. 

 
 
December 6-án Abony Város polgármestere, Járdány Vanda települési képviselő, a Településfejlesztési Osztály munkatársával, Nagy Nórával közösen megtekintették a telepített eszközöket, és azokat ki is próbálták. Pető Zsolt polgármester lapunknak elmondta, hogy tavaszra befejeződnek az építési munkálatok, és a játszótéri eszközökön is elvégzik a karbantartási, felújítási munkálatokat. A városvezető bízik abban, hogy nagyon sok abonyi leli majd örömét a szabadtéri sportpark adta edzési lehetőségekben.
LV
2019 december 03 kedd - 20:00:01     Sporthírek     Hozzászólás 0


Mozgalmas volt az Abony TAK versenyzői és bírói számára az elmúlt három hétvége! November 16-án Gödöllőre utaztak a nagyok, ahol az idei utolsó pontszerző versenyükön vettek részt, innen 4 egységünk 3 éremmel és egy hetedik hellyel tért haza. A következő hétvégén az utánpótlás vett rész a számukra rendezett versenysorozaton a Viktória Kupán, ahol 2 érmet és egy negyedik helyet gyűjtöttek be. Az elmúlt hétvégén pedig sor került az év legfontosabb versenyére, a Magyar Bajnokságra, ahová három egységünknek sikerült kvalifikálnia magát, itta lányok az idei legjobb formájukat hozva és egy magyar bajnoki arannyal, egy ezüsttel valamint egy pontszerző hatodik hellyel fejezték be a szezont.
 
Részletes eredmények:

Grassalkovich Kupa:

Youth:
Bajtai Evelin-Szabados Szabina 7. hely
Serdülő:
Antal Fruzsina- Benyus Adél 2. hely
S. Tóth Dorka- Szabados Brigitta- Gócsa Lili 2. hely
12-18:
Vágó Luca- Menyhárt Edina 2. hely

Viktória Kupa:
Gúlatorna alsós:
Antal Regina, Antal Zille, Diószegi Csenge, Kormos Levente, S. Tóth Panka 1. hely
Gúlatorna felsős:
Kiss Dana Flóra, Egedi Roberta, Király Liliána, Orbán Vivien, Imre Ingrid, Horváth Vanessza, Szeremi Bianka, Csibrány Anna 3. hely
Gyerek:
Sági Panna- Domoszlai Zora 4. hely

Magyar Bajnokság
Youth:
Bajtai Evelin-Szabados Szabina 6. hely
Serdülő:
Antal Fruzsina- Benyus Adél 2. hely
S. Tóth Dorka- Szabados Brigitta- Gócsa Lili 1. hely


Köszönjük a gyerekek, szülők, volt versenyzők sok-sok segítségét és egész éves munkáját!

Szalinka Szilvia edző

Képek facebook oldalunkon!
2019 november 30 szombat - 18:32:11     Sporthírek     Hozzászólás 0

img_3521.jpg2019. november 29-én az abonyi Kultúra Háza színháztermében került megrendezésre a III. Városi Focigála. A rendezvényen tiszteletét tette Romanek János, Hotváth Péter, Szűcs Mihály egykori NB I-es labdarúgók, Nyilas Elek tizennégyszeres válogatott labdarúgó, Abony legidősebb labdarúgói: Tóth József és Tóth Pál, illetve legfiatalabb focistái is. Abony Város Önkormányzatának megjelent Képviselő-testületének tagjai (Vincze Antal, Mészáros László) is segédkeztek Molnár Károlynak a bajnoksági díjak átadásában.
A rendezvény előtt Pető Zsolt polgármester külön köszöntötte a megjelenteket. Kiemelte a helyi önkormányzat labdarúgás iránti figyelmét, illetve az egyeztetést Benkő Tamással, aki a Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei igazgatójaként biztosította az abonyi csapatok további támogatását. Az Abonyi KID FC vezetősége és a játékosok nevében Molnár Károly elnök a Club új mezét, illetve egy összegyesületi csapatképet ajándékozott Pető Zsoltnak.

img_3585.jpg

A Focigálán megemlékeztünk az év legemlékezetesebb labdarúgó pillanatairól fotómontázsokkal. Bemutatkozott az Újszászi Lábtoll Egyesületet, amelynek három tagja káprázatos bemutatóval nyűgözött le mindenkit.
Az U7 és U9-es korosztályból minden gyermek díjazásban részesült.
 
A többi korosztályban a következő személyeket díjazták:
U11: Csizmadia Áron
U14: Kovács Bence
U16: Balázs Szabolcs
U19: Palcsó Viktor
Felnőtt korosztály: Juhász Tamàs “ Kis Gyufa”
Az edzőket ugyancsak kitüntették: Víg Zoltánt, Barna Attilát, Csanádi Csabát, Földi Györgyöt, Szűcs Bence Némedi Tivadart, Boros Zsoltot, Krupincza Tamás erőnléti és Kosaras Mihály kapusedzőt.
 
Az Abonyi KID FC az elmúlt évekhez hasonlóan ebben az idényben is adott az U16-s korosztályban Megyei Gólkirályt Gulyás Norbert személyében. A játékos Budapesten a Gólkirályok Gáláján átvette méltó kitüntetését. Az Abonyi KID FC vezetősége úgy döntött, hogy a III. Focigálán is elismeri teljesítményét.
A szervezők köszönetet mondtak Szabó Krisztiánnak is, aki harmadik éve folyamatosan, hétről hétre írja a beszámolókat az adott forduló legérdekesebb jeleneteit bemutatva a közösségnek.
Az Abonyi KID FC több beruházást hajtott végre. Kifejezték köszönetüket az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának, illetve Abony Város Önkormányzatának, aki a fejlesztés önerejét biztosította. A pályázat keretein belül több nagyértékű pályakarbantartó gép került beszerzésre – fűnyíró traktor és kiegészítői, nagy teljesítményű fűkasza, tartalék szivattyú az öntözéshez. Minden öltöző, vizesblokk és a bírói helyiség, a két mellékhelyiség teljes mértékben felújításra került, a fűtésrendszert kicserélték. A teljes kivitelezés értéke meghaladta a 15 millió forintot. Megköszönték a vállalkozóknak is (SGN Steel Kft., Innoven Kft., Gedi-Press), akik a TAO támogatás keretein belül segítették a munkát.
 
A további eredmények születtek:
III. SGN Steel Kispályás Labdarúgó Bajnokság
9. Imperiál FC II.  
8. Gelbert ECO FC II.
7. SGN STEEL Kft.
6. Pintér és Társa Kft.
5. SZPCD SE
4. Bármikő Strand Kisvendéglő
3. GELBERT ECO FC I
2. Imperiál FC I.
A 2019-as év bajnoka a Rendőrőrs.
A bajnokság legjobb Kapusa: Szabó Milán (Rendőrőrs).
A bajnokság legjobb Játékos: Háda Zoltán (Imperiál FC I).
A bajnokság gólkirálya: Nagy Dániel (Imperiál FC).

Városi Senior Labdarúgó Bajnokság eredményei:
8. Imperiál FC
7. Abonyi Kéttorony
6. Bercelóna
5. Gedi-Press
4. Öregfiúk
3. Gelbert Eco FC
2. Trans Plast
A 2019-as év bajnoka a Bármikő-Strand Kisvendéglő csapata.
A bajnokság gólkirálya: Gulyás Norbert (Bármikő-Strand Kisvendéglő).
A bajnokság legjobb kapusa: Szőllősi Zoltán (Trans Plast).
A bajnokság legjobb játékosa: Tóth László (Gelbert ECO FC).

Végezetül köszönetet mondtak Varga Sándor játékvezetőnek – aki sajnos nem tudott jelen lenni –, Nyilas Eleknek, Szűcs Mihálynak, Romanek Jánosnak, Horváth Péternek és a megjelent abonyi veterán labdarúgóknak.
A gála után állófogadás és kötetlen beszélgetés várta a vendégeket.
 
Cikk: Jandácsik Pál
Fotók: Borsányi János
(A facebook galéria megtekintéséhez kattintson a képre!)
2019 november 27 szerda - 18:04:25     Sporthírek     Hozzászólás 0

csapat_kp.jpgBronzérmet nyert az Abonyi Birkózó Club fiatal csapata az országos utánpótlás női csapatbajnokságon!
2019. november 24-én Kaposváron 12 csapat részvételével került megrendezésre a (14-17 éves) kadet és másodéves serdülők versenye.
Abonyi BC csapat tagjai: Terék Gerda, Terék Fruzsina, Viczena Izabella, Kopasz Hanna, Skarch Abigél.
Óriási dicséret  a lányoknak a sok szép győzelemért , a bravúros helytállásért!
 
A találkozóink eredményei:
Abonyi BC- Sárospatak: 24-5
Abonyi BC- Tatabánya: 15-15
Abonyi BC- Orosháza: 20-5
Abonyi BC –FBSE: 22-11
Abonyi BC –Kaposvár: 17-16
Abonyi BC- Tatabánya: 19-15 bronz mérkőzés
 
Csapatverseny végeredménye:
1. ESMTK
2. Csepeli BC
3. Abonyi BC
4. Tatabányai SC
5. Pécsi EAC
6. Kaposvári SI 
7. Fiatal Birkózók SE 
8. Dorogi NC
9. Orosházi SBK
10. Dél-Zselic SE
11. Kerámia SE Tófej
12. Sárospataki RDSE
 
Abony Város Önkormányzata nevében is gratulálnuk a szép eredményhez!
 
Az abony.hu-nak beszámolt: Lőrinczy Attila edző
(A nagyításhoz kattintson a képre!)
2019 november 24 vasárnap - 18:53:52     Sporthírek     Hozzászólás 0

77394963_416680239234298_8527742460531572736_n.jpgNovember 21-án a Varga István Városi Sportcsarnokban 10 órától a Pest megyei FODISZ Megyei Asztalitenisz Döntőt szervezett az Abonyi Montágh Imre Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda és Általános Iskolával.
Az intézmény immár 20. alkalommal vesz részt ezen a megmérettetésen, amelynek következő lépcsőfoka az országos döntő. A hat asztallal előkészített megmérettetésre öt település (Érd, Gödöllő, Gyömrő, Szentendre és Abony) 33 gyermeke mérte össze sport-tehetségét. A rendezvényt Pető Zsolt polgármester nyitotta meg, illetve Nagy Andrea, intézményvezető, aki megköszönte a Pest megyei FODISZ, Abony Város Önkormányzata és a Mészáros Vendéglő támogatását. Az ehhez hasonló sporttevékenységek nagyon fontosak a gyermekek önbizalmának a növelésében is.
A verseny 3 korcsoportban zajlott, amelyből a III. és IV. korcsoport 1-2. helyezettjei jutottak tovább az országos döntőre.

Eredmények:

III. korcsoport leány
1. Rafael Erika  - Gyömrő
2. Gubányi Vivien Erika –Szentendre 
 
III. korcsoport fiú
1.  Kolompár Norbert - Gyömrő
2. Lakatos Balázs -Gödöllő
3. Süle Zsolt  - Érd
4. Telek Tibor Tamás - Abony
5. Vastag Martin Levente-Szentendre
6. Südy Ádám –Gödöllő

IV. korcsoport leány
1. Rostás Klaudia  -Érd
2. Farkas Katrin Amanda-Gödöllő
3. Sajtos Brigitta  -Érd
4. Zólyomi Nikolett  -Abony
5. Kóczián Nikoletta -Abony
6. Tisza Klementina –Abony  

IV. korcsoport fiú
1. Pleizer Norbert -Gödöllő
2. Balogh Martin  -Érd
3. Lakatos Henrik - Szentendre
4. Csurán Alexander -Érd
5. Zólyomi László - Abony
6.  Urbán Attila  - Abony

V. korcsoport  leány
1. Diós Mariann

V. korcsoport  fiú
1. Németh Rajmund -  Gyömrő
2. Tóth Patrik  - Gödöllő
3. Kiss Bence  -Gödöllő
4. Kovács József – Abony

Az eredményhirdetéskor az 1-3 helyezettek érem, oklevél, a 4-6. helyezettek oklevél jutalmazásban részesültek.
A versenyt Andrási István tanár úr szervezte, nyugdíjazása előtt utolsó alkalommal.
Versenybírók voltak: Balogh Júlia, Bodor Lajos, Kárteszi László, Kiss György, Kovács József, Makai Tibor, Szabados László.
Köszönjük a lelkiismeretes munkát, a több mint húsz éven át nyújtott megbízható segítséget mindannyiuknak!

Cikk: Jandácsik Pál
Beszámoló: Nagy Andra, intézményvezető
(A nagyításhoz kattintson a képre!)
2019 november 24 vasárnap - 14:54:19     Sporthírek     Hozzászólás 0

77349653_2628103380570274_6290265447950450688_o.jpg2019. november 23-án Kiskunfélegyházán közel 200 induló részvételével rendezték meg Diák II. szabadfogású Országos Diákolimpiát. Lehel 35 kg-os súlycsoportjában 22 induló volt. Négy magabiztos győzelemmel szerezte meg a bajnoki címét. Versenyen Bajtai Gergő, Csáki Szabolcs, Baksa Bálint, Lajhó Norbert, Lajhó Roland is képviselte az Abonyi Birkózó Clubbot. Remekül küzdöttek, de most nem sikerült helyezést elérniük.
Gratulálunk a versenyzőnknek, szülőknek és az edzőknek!
 
Az abony.hu-nak beszámolt: Lőrinczy Attila edző
(A nagyításhoz kattintson a képre!)
Oldal:  1 2 3 ... 47 48 49
Közérdekű információk

Programajánló

*****
*****
*****
*****
Bővülő vállalkozásaink

logo.gif
tolnato.JPG


Generál Kontakt logó-01.jpg

ma-bau.JPG


 
Első kézből
Új Magyarország
Gazdasági program
Abony lenndületbe jön
 
 
 
Természetjárók Köre
Nosztalgiakórus
Magán Zoo

Környező települések
Cegléd Újszilvás
Újszász Szolnok
Kőröstetétlen Törtel
Intézmények