Abony Város
Szeretettel köszöntjük Önt Magyarország szívében, Pest Megye déli zugában. Budapesttől mintegy órányi autóútra - a 4. sz. fűútvonalon, Cegléd és Szolnok között - található ez a természeti kincsekben, látnivalókban és programokban gazdag település. Reméljük, megtetszik Önnek Országunk eme kicsiny kis szeglete és kedvet kapnak ahhoz, hogy felkeressenek bennünket, és az itt kínált lehetőségek kellemes kikapcsolódási lehetőséget kínálnak mai felgyorsult világunkban. Kellemes olvasgatást, böngészést kívánunk turisztikai oldalainkon.
Városháza
A Polgármseteri Hivatal épülete 1904-ben épült, Jablonszky Ferenc tervei alapján. Az egyemeletes, eklektikus középület földszinti része megépítését követően hosszú ideig üzleteknek adott helyet, közhivatal csak az emeleti részen működött. A közintézményt a felszabadulás előtt Városházának nevezték (pincéjében akkor börtön volt), 1990-ig Tanácsházaként működött, majd a rendszerváltást követően ismét visszanyerte a Városháza elnevezést.
Városi Termálfürdő
A családias környezetben elhelyezkedő családias kialakítású strand nem csak a helyi lakosság, hanem a környező településekről és messze földről érkező vendégek kedvelt pihenőhelye is. A létesítmény kicsi, de rendkívül hangulatos. Kis- és nagymedence, gyógymedence várja a sportolni, megmártózni, pihenni vágyókat. A Strandfürdő területén elhelyezkedő műemléknek nyilvánított patinás kúriában Egészségmegőrző központ kapott helyet. Súlyfürdő, szauna, fizikoterápiás kezelési lehetőség, gyógymasszázs, pezsgő- és ülőfürdő, gyógymedencék kínálják a gyógyulás és felfrissülés páratlan élményét.
Közösségi Ház
Abony Város Önkormányzata támogatást nyert a Lehetőségeink Fő Tere - Abony Város integrált településközpont fejlesztése című KMOP-5.2.1/B-09-2f-2010-0011 azonosító számú pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében. A pályázat részeként épül meg Abony Város Közösségi Háza- Komplex kulturális, oktatási, művészeti központja és ezzel egyidejűleg az új Zeneiskola, amely az Önkormányzat önerős vállalkozása.
Kinizsi Városkapu
Kinizsi Magyar Balázsnak - Mátyás hadvezérének vezértársa volt, akit 1472. május 20-án Budán kelt és Báthory István országbíró előtt kötött megállapodásában Magyar Balázs fiává fogadott. Mivel Weseni (Vezsenyi) László királyi főlovászmester fiú - gyermek nélkül halt meg, így birtokai Vásonkővára, Vázsony és a Külső-Szolnok megyei Abony, Paládics, Tószeg, Bög, Kécske, Kürt, Tas stb. faluk az 1473. január 8-án kiállított szabadalmi adománylevél alapján Magyar Balázs tulajdonába kerültek. Leánya Benigna Kinizsi Pál felesége lett, aki felesége jogán birtokolta a területet. Az egykori Kinizsi hagyományokat ápolva, fenntartva épült meg a Kinizsi Városkapu.
x
2021 április 15 csütörtök - 23:57:28     Kulturális hírek      Hozzászólás0

Kérem a teljes páláyázati kiírásért Kattintson a képre!
lelekmozg.png
2021 április 15 csütörtök - 23:34:26     Intézményi hírek      Hozzászólás0

A Kormány jelenlegi rendelkezései szerint az Abonyi Óvodák 2021.04.19-től a megszokott nyitva tartással 600-1700 óráig fogadják az óvodás gyermekeket, a saját óvodai csoportjaikban. A gyermekek fogadása a pandémia alatt kialakított, megszokott rendben történik. A járványügyi adatokat figyelembe véve, nagy tisztelettel megkérünk mindenkit csak egészséges családokból, egészséges gyermekeknek kérjék az ellátását. 
 
Eddigi megértő, együttműködő támogatásukat megköszönve, tisztelettel:
 
 
 
                                                                                                                                                                                 Abonyi Óvodavezetők

 
2021 április 15 csütörtök - 13:38:22     Hivatali hírek      Hozzászólás0


Abony Város Önkormányzat (székhely: Abony, Kossuth Lajos tér 1.) Képviselő-testülete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 12/2017.(VII.03.) önkormányzati rendelet 4. sz. mellékletében meghatározott Vagyongazdálkodási Liciteljárási Szabályzat alapján egyfordulós, nyílt liciteljárás keretében elidegenítésre meghirdeti az Abonyi Üzleti Park-ban található, az alábbiakban felsorolt ingatlanokat.
2021 április 09 péntek - 01:13:19     Hivatali hírek      Hozzászólás0

Hatályba lépett a Kormány 166/2021. (IV. 7.) Korm. rendelete a védelmi intézkedések meghosszabbításáról.
 
A Korm. rendelet értelmében a Kormány – az Operatív Törzs javaslatára – a védelmi intézkedéseket 2021. április 19. napjáig fenntartja:
 
 • Hatályban maradnak a maszkviselésre vonatkozó szabályok, a települések belterületén, az utcán és a közterületen továbbra is kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk használata.
 • Közterületen és nyilvános helyen továbbra is mindenki köteles – a közös háztartásban élők kivételével – legalább 1,5 méter távolságot tartani.
 • Szabadidős sport tevékenység – a kijárási tilalmon kívüli időszakban – továbbra is folytatható egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel, azzal a feltétellel, hogy másoktól legalább 1,5 méter távolságot kell tartani.
 • Vendéglátó üzletekben továbbra is csak az ott dolgozók tartózkodhatnak, a vendégek kizárólag az elvitelre alkalmas ételek kiadása és szállítása érdekében, az ehhez szükséges időtartamig mehetnek be.
 • Szállodák és fitnesztermek továbbra sem fogadhatnak vendégeket.
 
                                                                                                 Pető Zsolt                                                                  dr. Gáspár Anita                                                                                         polgármester                                                                         jegyző
2021 április 07 szerda - 15:11:47     Hivatali hírek      Hozzászólás0

A Magyar Közlöny 2021. évi 51. számában kihirdetésre került a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának első fokozatáról szóló 144/2021. (III. 27.) Korm. rendelet.
 
A Korm. rendelet a jelenleg hatályban lévő védelmi intézkedések enyhítését, a rendelkezések hatályba lépését a 2,5 millió COVID-19 elleni oltóanyaggal történő védőoltás első dózisa beadásához kötötte.
 
2021. április 06-án megjelent a belügyminiszter 1/2021. (IV. 6.) BM határozata a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának első fokozatáról szóló 144/2021. (III. 27.) Korm. rendelet 2. alcíme, 3. alcíme, 13. §-a és 14. §-a hatálybalépéséről.
 
A kormányhatározat megállapítja, hogy a 2,5 millió COVID-19 elleni oltóanyaggal történő védőoltás első dózisa beadásának napja, mint hatálybalépési feltétel 2021. április 6. napján bekövetkezett, ezáltal a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának első fokozatáról szóló 144/2021. (III. 27.) Korm. rendelet 2. alcíme, 3. alcíme, 13. §-a és 14. §-a hatálybalépésének naptári napja 2021. április 7-e.
 
A 144/2021. (III. 27.) Korm. rendelet 2021. április 07-én hatályba lépő rendelkezései:

 • a kijárási tilalom kezdete este 10 óra, a vége továbbra is reggel 5 óra,
 • a szolgáltatásokkal kapcsolatos ideiglenes védelmi intézkedések megszűnnek,
 • a személyes megjelenést igénylő szolgáltatás céljára szolgáló helyiség vagy helyszín nem köteles zárva tartani,
 • a személyes megjelenést igénylő szolgáltatás céljára szolgáló helyiségben vagy helyszínen – a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 3. §-ára figyelemmel – a szolgálatás nyújtása és a szolgáltatás igénybevétele megengedett,
 • az üzletek kötelező zárva tartási időszaka az este 9.30 óra és reggel 5 óra közötti időszak,
 • reggel 5 óra és este 9.30 óra közötti időben – az e rendelet, valamint a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet rendelkezéseire figyelemmel – megengedett az üzletekben tartózkodás és vásárlás,
 • reggel 5 óra és este 9.30 óra között az üzlet az e rendeletben meghatározott ideiglenes védelmi intézkedések végrehajtása és betartása esetén tarthat nyitva, Az e rendeletben meghatározott ideiglenes védelmi intézkedések végrehajtását és betartását nem vállaló üzletben az ott foglalkoztatottak kivételével tilos tartózkodni és az üzlet köteles zárva tartani.
 • a vendéglátó üzletben való tartózkodás az elvitelre alkalmas ételek kiadása és szállítása érdekében, az ehhez szükséges időtartamig megengedett. A vendéglátó üzlet e rendelet alkalmazásában nem minősül üzletnek,
 • 10 m2-es vagy ennél kisebb vásárlótérrel rendelkező üzlet vásárlóterében az ott foglalkoztatottokon kívül egy időben egy vásárló tartózkodhat,
 • 10 m2-t meghaladó vásárlótérrel rendelkező üzlet vásárlóterében az ott foglalkoztatottokon kívül egy időben legfeljebb átlagosan 10 m2-ként egy vásárló tartózkodhat,
 • 10 m2-es szabály alkalmazása során a 14. életévet be nem töltött kiskorút, a 65. életévét meghaladott személy segítőjét és a fogyatékossággal élő személy segítőjét nem kell figyelembe venni,
 • az üzlet üzemeltetője, illetve vezetője köteles gondoskodni arról, hogy a bejutásra várakozók – a közös háztartásban élők kivételével – egymástól 1,5 méteres távolságot tartsanak, a vásárlók számára a kézfertőtlenítés lehetősége az üzlet vásárlóterében folyamatosan biztosított legyen, az üzlet vásárlóterében a felületek fertőtlenítése folyamatos legyen és a bevásárláshoz használt eszközök (kocsi, kosár) fertőtlenítése folyamatosan megtörténjen,
 • olyan üzlet, amely nem rendelkezik vásárlótérrel, abban az esetben tarthat nyitva, ha az üzlet üzemeltetője, illetve vezetője gondoskodik arról, hogy a várakozók – a közös háztartásban élők kivételével – egymástól a 1,5 méteres távolságot folyamatosan tartsák.
 
A maszkviselés helyi szabályairól szóló 21/2020. (XII. 16.) önkormányzati rendelet rendelkezései továbbra is érvényben vannak.
 
Továbbra is kísérjék figyelemmel a hivatalos kormányzati tájékoztató oldal (https://koronavirus.gov.hu) és az önkormányzat közleményeit.
 
Vigyázzanak magukra! Vigyázzanak egymásra!
 
 
 
                                                                                                         Pető Zsolt                                                                  dr. Gáspár Anita                                                                                                                                      polgármester                                                                          jegyző
2021 április 07 szerda - 08:30:53     Hivatali hírek      Hozzászólás0

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) tájékoztatása szerint a KSH Abony településen a hivatal elnöke által 2021-re engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint.
 
A felvételek Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) szerinti nyilvántartási számai és megnevezései a következők: 
 
1539 Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei – havi rendszerességű
1942 A lakosság utazási szokásai – 2021. április, július, október, 2022. január hónapokban, negyedéves gyakoriságú 
2003 Felmérés a Háztarások Információs és Kommunikációs Technológiai eszközhasználatáról 
– 2021. április-június
2154 Háztartási Költségvetési és Életkörülmény Adatfelvétel, éves kikérdezés – 2021. április-május 
 
Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (Statek Kft.) fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik.
 
A járványügyi helyzetre tekintettel az adatszolgáltatóknak lehetőségük lesz a telefonon keresztüli válaszadásra, valamint egyes adatgyűjtések esetében a Központi Statisztikai Hivatal kéri, hogy a kérdőívek weben történő önkitöltési lehetőségét részesítsék előnyben.
 
A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása véletlenszerű mintavétellel történik az ország különböző településein. Az adatfelvételekből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében.
 
A kapott adatokat a Központi Statisztikai Hivatal a hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény, valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelet (általános adatvédelmi rendelet, GDPR) előírásának megfelelően bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki. Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatokban kerülnek nyilvánosságra.
 
A KSH munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:30 óra között, pénteken 8:00 és 14:00 óra között a +36 80 200-766-os (3-as mellék) telefonszámon, illetve a lakinfo@ksh.hu email címen ad további felvilágosítást.
 
Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatszolgáltatóknak/Adatszolgáltatás teljesítése/Elektronikus lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást.
 
 
 
                                                                                                                                                                dr. Gáspár Anita jegyző


2021 március 29 hétfő - 23:13:37     Hivatali hírek      Hozzászólás0

Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó SARS-CoV-2 koronavírus-világjárvány elleni védekezés meghatározó része hazánk lakosságának a koronavírus elleni védőoltással történő minél nagyobb arányú beoltottsága, amely elősegíti a koronavírus terjedésének megfékezését és a veszélyhelyzet miatti korlátozások idővel történő mérséklését, feloldását.
 
A koronavírus elleni védőoltásra már több, mint hárommillió ember regisztrált, akik közül több, mint 1,7 millióan már megkapták legalább az első védőoltást.
 
A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye szerint minden olyan 65 év feletti állampolgár, aki még nem regisztrált az oltásra, postai úton újra megkapja a regisztrációs lapot.
 
Ugyanakkor vannak olyan állampolgárok, akik nem rendelkeznek megfelelő eszközzel vagy digitális ismeretekkel, ezért nem tudtak még regisztrálni a vakcinainfo.gov.hu oldalon.
 
Abony város vezetése segítséget kíván nyújtani mindazoknak, akik szeretnének regisztrálni a koronavírus elleni oltásra, azonban fenti okok miatt ezt még nem tudták megtenni.
 
A Hivatal munkatársai segítséget nyújtanak a regisztrációhoz munkaidőben (hétfőn 8-18 óra, keddtől szerdáig 8-16 óra, csütörtökön 8-15 óra és pénteken 8-12.30 óra között) a járványügyi szabályok betartásával személyesen vagy meghatalmazott útján a portaszolgálaton, vagy telefonon (53/360-135).
 
A jelentkezés során az alábbi adatokat kell megadni: név, lakcím, életkor, e-mail cím, telefonszám, TAJ szám, ezért a regisztrációhoz személyi igazolvány és lakcímkártya, TAJ szám, valamint e-mail cím, illetve, ha nem személyesen járnak el, meghatalmazás szükséges.
 
Abban az esetben, ha az igénylőnek nincs e-mail címe, az adatvédelmi szabályok betartásával a Hivatal munkatársai segítenek azt létrehozni.
 
 
 
Abony, 2021. március 25.
 
                                                                           Pető Zsolt                                                                                 dr. Gáspár Anita                                                                                                                                        polgármester                                                                                       jegyző
  
 
2021 március 27 szombat - 05:56:44     Önkormányzati hírek      Hozzászólás0

Hirdetmény a 2021/2022. nevelési év óvdoai beiratkozásának rendjéről
A nevelés-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012.(VIII.31.) EMMI rendelet 20.§(1) bekezdése, valamint a 2021/2022. nevelési, illetve tanévre történő óvodai, valamint általános iskolai beiratkozásról szóló 19/2021.(III.10.) EMMI határozat alapján Abony Város Önkormányzata fenntartásában működő óvodák beiratkozásának rendjét az alábbiak szerint határozom meg.
 
Óvodai felvétel, óvodai jogviszony létesítése

A gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig a harmadik életévét betölti, a nevelési év kezdő napjától lagalább napi négy órában óvodai foglalkozáson vesz részt.
Az óvoda felveheti azt a gyermeket is, aki a harmadik életévét a felvételétől számított fél éven belül betölti, feltéve, hogy minden, a településen lakóhellyel, ennek hiányában tartózkodási hellyel rendelkező hároméves és annál idősebb gyermek óvodai felvételi kérelme teljesíthető.
Az óvoda köteles felvenni, átvenni azt a gyermeket, aki életvitelszerűen az óvoda körzetében lakik, vagy tartózkodik.
 
A beiratkozás időpontja
 
A 2021/2022. nevelési évre történő óvodai beiratkozásra az alábbi időpontokben kerül sor:
 
                                            2021. április 26. (hétfő)
                                            2021. április 27. (kedd)
                                            2021. április 28. (szerda)
                                            2021. április 29. (csütörtök)
                                            2021. április 30. (péntek)
 
A vészhelyzetre zekintettel az óvodai beiratkozásra elsősorban elektronikus úton van lehetőség. A beiratkozáshoz szükséges szülői szándéknyilatkozat Abony város hivatalos weboldaláról (www.abony.hu) letölthető, vagy átvehető az Abonyi Polgármesteri Hivatatal portaszolgálatán. A kitöltött szándéknyilatkozatot a választott óvoda e-mail címére szükséges megküldeni, de leadható a Hivatal portaszolgálatán is:
 
Abonyi Gyöngyszemek Óvoda:  abonyigyongyszemek@gmail.com
 
Abonyi Pingvines Óvoda és Bölcsőde:  pingvinesovi@gmail.com
 
Abonyi Szivárvány Óvoda és Bölcsőde:  szivavanyovoda.abony@gmail.com
 
A jelentkezésre személyes úton is van lehetőség a járványügyi szabályok betartása mellett előzetesen telefonon egyeztetett időpontban az alábbi helyszíneken:
 
Abonyi Gyöngyszemek Óvoda
2740 Abony, Köztársaság út 11/a
06-70/658-2956; 06-53/360-211
 
Abonyi Pingvines Óvoda és Bölcsőde
2740 Abony, Bethlen Gábor utca 3-5.
06-53/360-132
 
Abonyi Szivárvány Óvoda és Bölcsőde
2740 Abony, Tószegi út 58/A
06-53/360-825
 
A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok:
 
a gyermek nevére kiállított személyazonosságot igazoló hatósági igazolványok, lakcímet igazoló hatósági igazolvány, TAJ kártya, születési anyakönyvi kivonat,
 
a szülő személyazonosságát igazoló hatósági igazolványok és lakcímet igazoló hatósági igazolvány.
 
A beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására a gyermek első óvodai nevelésének napján kerül majd sor.
 
A szülő -a bölcsődei ellátásban részesülő gyermek kivételével - az óvodai nevelésben történő részvételre jogszabály alapján kötelezett gyermekét köteles beíratni a települési önkormányzat vagy a fenntartó által közzétett közleményben vagy hirdetményben meghatározott időpontban, vagy az óvodalátogatási kötelezettség alól felmentését kérni.
A szülő - tárgyév május 25. napjáig benyújtott - kérelme alapján a gyermek jogos érdekét szem előtt tartva, annak az évnek az augusztus 31. napjáig, amelyben a gyermek a negyedik életévét betölti, a Pest Megyei Kormányhivatal általános illetékességgel eljáró járási hivatala felmentheti az óvodai foglalkozáson való részvétel alól, ha a gyermek családi körülményei sajátos helyzete indokolja.
A napi négy órában óvodában óvodai nevelésre kötelezett gyermek szülője, ha gyermeke az óvodakötelezettségét külföldön teljesíti, köteles arról a beiratkozás idejének utolsó határnapját követő tizenöt napon belül írásban értesíteni az Oktatási Hivatalt (1055 Budapest, Szalay utca 10-14.). A bejelentéeket egy elektronikus űrlap kitöltésével, valamint - a nyomtatást követő - postai beküldésével lehet teljesíteni (elérhetősége: WWW.oktatas.hu oldal Köznevelés menüpont/Külföldre távozás bejelentése).
 
Az óvodáztatási kötelezettség nem teljesítése esetén alkalmazható jogkövetkezmények
 
Az a szülő vagy törvényes képviselő, aki a szülői felügyelete vagy gyámsága alatt álló gyermeket kellő időben az óvodába nem íratja be, a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértéi nyilvántartási rendszerről szóló 2012. évi II. törvény 247. § (1) bekezdés a) pontja értelmében szabálysértést követ el.
 
 
 
 
2021 március 18 csütörtök - 09:28:19     Önkormányzati hírek      Hozzászólás0


Abony Város Önkormányzat (székhely: Abony, Kossuth Lajos tér 1.) Képviselő-testülete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 12/2017.(VII.03.) önkormányzati rendelet 4. sz. mellékletében meghatározott Vagyongazdálkodási Liciteljárási Szabályzat alapján egyfordulós, nyílt liciteljárás keretében elidegenítésre meghirdeti az Abonyi Üzleti Park-ban található, az alábbiakban felsorolt ingatlanokat.
2021 március 16 kedd - 10:48:04     Hivatali hírek      Hozzászólás0

A 2021/20222. tanévre történő általános iskolai beiratkozásra az alábbi időpontokban kerül sor:

2021. április 15. (csütörtök) 8.00 - 19.00 óra között

2021. április 16. (péntek) 8.00 - 18.00 óra között


2021 március 07 vasárnap - 14:09:40     Hivatali hírek      Hozzászólás0

A védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet 11. § (2) bekezdése alapján az óvodákban rendkívüli szünet van érvényben.
 
A védelmi intézkedések ideiglenes szigorítása idején a gyermekfelügyeletről szóló 111/2021. (III. 6.) Korm. rendelet az intézményvezető jogkörében írja elő a gyermekfelügyelet megszervezését, elsősorban a védekezésben érintett munkakörökben, valamint a 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet által érintett munkakörökben dolgozó szülők gyermekei részére városi/intézményi keretek között.
 
Kérjük, hogy aki a hivatkozott kormányrendeletek értelmében jogosult az óvodai gyermekfelügyeletre 2021.03.08.-án hétfőn 800-1200 között írásbeli kérelemmel forduljon az intézmények vezetőihez.
 
A gyermekek étkeztetése a megbeszéltek szerint továbbra is biztosított.
 
Abonyi Gyöngyszemek Óvoda    abonyigyongyszemek@gmail.com  53/360-211
 
Abonyi Pingvines Óvoda   pingvinesovi@gmail.com  53/360-132
 
Abonyi Szivárvány Óvoda szivarvanyovoda.abony@gmail.com  53/360-825
 
 
 
 
Abony, 2021. 03. 07.
 
                                                                                                                                   Tisztelettel: Abonyi Óvodavezetők
2021 március 02 kedd - 23:28:28     Hivatali hírek      Hozzászólás0

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Marsalné Kovács Judit főépítész asszony hétfőnként 13.00 és 18.00 óra között tart ügyfélfogadást az Abonyi Polgármesteri Hivatalban.
 
A koronavírus-járvánnyal összefüggésben fennálló veszélyhelyzetre tekintettel személyes ügyfélfogadás kizárólag telefonon vagy e-mail útján történő időpont egyeztetést követően történik.
 
Időpontot egyeztetni az alábbi elérhetőségeken lehet:
 
Telefon: +36 53 360-135/107-es mellék
 
E-mail: foepitesz@abony.hu
 
Szíves megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
 
 
 
                                                                                                                                                               Abonyi Polgármesteri Hivatal
Oldal:  1 2 3 ... 487 488 489
Hírkategóriák
Közérdekű információk

Programajánló

*****
*****
*****
*****
Bővülő vállalkozásaink

logo.gif
tolnato.JPG


Generál Kontakt logó-01.jpg

ma-bau.JPG


 
Első kézből
Új Magyarország
Gazdasági program
Abony lenndületbe jön
 
 
 
Természetjárók Köre
Nosztalgiakórus
Magán Zoo

Környező települések
Cegléd Újszilvás
Újszász Szolnok
Kőröstetétlen Törtel
Intézmények